NUKKEKOTI 2-CASA DE MUÑECAS 2

Toinen sivu nukkekotimaailmastani

n8

Kaksi kuvaa kattopuutarhastani, jonne ei tällä kertaa ole ehtinyt kukaan asukkaista puutarhatöihin tai oleskelemaan. Ylätasanteella on tietysti myös vessa, aseo.

n9

Tässä on nukkekotini toinen mummola, siellä asuvat mummo ja pappa ja nyt on vierailulla lapsenlapsikin. Hänkö se on kaatanut kaasupullon kumolleen, voi voi poikaa!

Turkoosit muovituolit ovat lapsuuden nukkekodistani, niitä muutamia kalusteita, joita on säilynyt. Nekin ovat minulle aarteita.

Alarivissä ensimmäisessä kuvassa huomaat mustan pienen ”vanhanajan” keraamisen puhelimen. Sen löysin jostakin Keski-Euroopasta muistaakseni yhdellä interrail-reissulla. Seinällä on kuva Puerton kalasatamasta, kehystämättä vielä. Kovasti on tässä kodin rakentamisessa tekemistä!

Toisessa kuvassa äiti ja pieni poika ovat välipalalla. Poika kiukuttelee, koska ei haluaisi syödä kalaa.

Lautasella oleva kalafile on löytynyt Lahden nukkekotimarkkinoilta ja juustot sekä patonki Jerezistä automatkallamme halki Euroopan. Espanjalainen tapa rakentaa pieniä seimiä jouluisin koteihin on tuottanut minulle paljon iloa pikkutavaroiden takia: seimitarvikekauppoja on monella paikkakunnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *