Makumuistoja viime viikolta Arepera La Carajitasta (C/La Cooperativa 11, Puerto de la Cruz – La Veran ”takana”):Katkarapu – rapu -täytteinen avokado, aguacate relleno.
Erilaisia arepaksia, listalla on kymmeniä vaihtoehtoja. Kaikki, joita kokeilimme, olivat maukkaita ja salsat erinomaisia.
Kyllä, arepas on uppopaistettu rapeaksi, ja jauhoina lienee myös maissia. Arepas on peräisin Venezuelasta.
Kiitos taas monista hyvistä vinkeistäsi seuraavaa matkaa varten! Arepasin leipä taitaa olla uppopaistettu? Tosi herkullisen näköisiä ovat ja olen tainnut kerran kokeilla jossain. Kalachurroja käyn kyllä kanssa kokeilemassa Santa Cruzissa käydessä ja ruokakaupasta meinaan etsiä ne paikalliset tuotteet, jotka kerran mainitsit. Kiva seurata blogiasi täällä Suomen pakkasesta :-).