Extranjeran elämää Puerto de la Cruzissa, La Orotavassa… ja matkoja muuallekin…
Gemelos
Julkaistu , kirjoittanut
Ravintola Gemeloksessa, joka tunnetaan hyvänä pihvipaikkana, oli myös maukasta kalaruokaa: keitettyä mustekalaa (pulpo), paistettua meriahventa (cherne), grillattuja katkarapuja (gambas).
2 thoughts on “Gemelos”
Kiitos viestistä Gracia! Minäkin googlailin ja jostakin lähteestä löysin, että dorada olisi kultaotsa-ahven ja cherne meriahven. Vaikeita nämä kalojen nimet suomeksi!
Riitta
Riitta, laitoin hakuun sanan cherne, ja siihen lähetti joku tämän sivun. sillä on tieto, että cherne olisi kultaotsa ahven…Mutta siihen tuli taas heti kommentti, että kultaosa-ahven on DORADA..En tiedä, tiedätkö, mutta ajattelin kertoa..tervehdys Gracia
Kiitos viestistä Gracia! Minäkin googlailin ja jostakin lähteestä löysin, että dorada olisi kultaotsa-ahven ja cherne meriahven. Vaikeita nämä kalojen nimet suomeksi!
Riitta
Riitta, laitoin hakuun sanan cherne, ja siihen lähetti joku tämän sivun. sillä on tieto, että cherne olisi kultaotsa ahven…Mutta siihen tuli taas heti kommentti, että kultaosa-ahven on DORADA..En tiedä, tiedätkö, mutta ajattelin kertoa..tervehdys Gracia