Aviso de viento

avi

Tänään meillä on voimassa varoitus kovista tuulista. Voi olla, että se tällä kertaa pitää paikkansa, sillä tuuli puhaltelee jo kohtalaisen voimakkaasti puuskissa. Parempi varautua, siirrellä ulkokalusteita ja pysytellä sisällä.

Teidellä on ollut hattu, eilen jopa kolmikerroksinen, sitä en valitettavasti ehtinyt kuvaamaan. Jospa se nyt tiesi myrskyä, sadettakin on luvassa. Kuumaa on edelleen!

Eilinen päivä ei sitten mennytkään ihan tavallisesti. Kävimme yläkaupungissa, auto oli parkissa puolilaillisella paikalla, niinkuin täällä monella ja vielä paikassa, jossa auto on ollut aiemminkin. Kun palasimme, grua oli juuri hinaamalla autoa pois ja moottoripyöräpoliisi lähdössä. Kävelimme siis hinattujen autojen säilytyspaikalle Calle San Felipen toiseen päähän, josta auton sai lunastaa. Tuli sakko 200€ ja hinausmaksu n. 80€. No, kun sakon maksaa kahden viikon aikana, saa 50% alennusta. Arvaat, että harmitti!

Päivän refrán: ”Por la boca muere el pez”. Tämä tarkoitta sitä, että kala ei huomaa koukkua syötissä ja sen nielaistuaan peli on menetetty. – Enpä keksi suomalaista vastaavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *