Avocado

avo

Avokadopuu, joka nyt kukkii, on itse kasvatettu siemenestä. Yksi vuosi sitä on kasvatettu purkissa, sitten siirretty maahan noin seitsemän vuotta sitten. Runko on nyt ranteenpaksuinen ja ehkä kestää jo tulevien hedelmien painon.

Vaikka koronatartunnat ovat vähenemässä, saarten ”liikennevalot”, niveles, pysyvät ennallaan, eli Teneriffa jatkaa tasolla 4. Rajoituksissa voidaan silti paikallisesti joustaa rokotetuilla. Maskin käyttöpakko ulkotiloissa on siis poistettu, mutta moni aamu-uutisissa kertoi jatkavansa vapaaehtoisesti.

Sää viilenee hieman kun calima lähipäivinä poistuu pasaatitulten puhaltamana.

Pakolaisvirta Afrikasta jatkuu: viime yönä Gran Canarian Arguineguiniin on saapunut neljä venettä, pateras, ja niillä on saapunut yhteensä 222 pakolaista.

2 thoughts on “Avocado

 1. Hei,
  Olen lukenut samoja juttuja! En oikein tiedä mitä ajatella; uskoako nettikirjoitteluja vai ei? Että turhia leikkauksia ja tutkimuksia? Lääkäreilläkin on etiikkansa – tai ainakin pitäisi olla.

  Tämä pohjoisen Hospiten Puertossa antaa ostopalveluita myös julkiselle sektorille. Se hoito mitä minä olen saanut Hospiten Bellevuessa on mielestäni ollut asiallista ja lääketieteellisesti perusteltua.
  Googlailin myös paikallisten mielipidekirjoittelua Hospiten Bellevuesta. Löytyy sekä positiivista että negatiivista palautetta.

  Kaikki, mitä netissä kirjoitetaan, on totta. Vai onko?
  T. Riitta

 2. Mukavaa, että pääsit kotiin toipumaan.

  Teneriffan Ystävät facebookissa on pelottavia tarinoita Hospiten Sur -sairaalasta, että rahanahneuksissa tekevät tarpeettomia operaatioita. Mitä sinä ajattelet tästä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *