Beatles

Beatles

Puertossa on vietetty Beatlesien kaupungissa käynnin 50-vuotispäiviä jo parin viikon ajan. Monia tapahtumia on ollut, mutta en ole ehtinyt kuin sunnuntaina kaupunginorkesterin Beatles -laulujen esitykseen Plaza del Charcolla. Tänään instituutilla on teeman viimeinen luento.

Viikonloppuna pitää kiirettä: Mueca Puertossa, Exposaldo Santa Cruzissa, Fiesta Candelariassa, Folclorea Realejoksessa…

2 thoughts on “Beatles

  1. Hei! Yllättävästi sitä huomaa, näkee ja kokee kaikenlaista joka päivä, kun vaan pitää silmänsä auki ja kameran mukana. Minulle tästä on tullut jo pienoinen miellyttävä addiktio – lähes aina on mielessä miete siitä, mitä tänään laittaisi blogiin. Mutta paljonhan olet ennättänyt sinäkin, ja lyhyellä lomalla!
    Minulle on todella tärkeää, että blogissani on kävijöitä, se antaa voimia! Kommentit ovat minulle päivän piristys. Olen valinnut linjakseni sen, että kuvaan enemmän kuin kirjoitan, sillä itse olen vähän laiska lukemaan pitkiä blogikirjoituksia, vaikka en niitä missään mielessä väheksykään.
    Riitta

  2. Ei voi muuta sanoa, kun että ahkera olet!! Paljon näet ja koet, ei voi muuta kuin ihailla :-). Sitä täältä käsin kuvittelee, että kun itsekin sinne tulee, niin myös tekee ja näkee paljon ja niinhän sitä tekeekin, mutta ei todellakaan niin paljon, kun etukäteen kuvittelee :-). Mutta ihanaahan siellä on jo pelkän kielen kuunteleminen, Atlantin katsominen, ilmapiirin aistiminen ja oleminen ilman paksuja vaatteita :-). Siitä olen tyytyväinen, että sain etsittyä ja ostettua paikallista musiikkia, tutustuttua nispero hedelmään, tuli uitua meressä, tuli käytettyä todella vajavaista espanjan kielen taitoa, kävin turistitoimiston järjestämällä ilmaisella kävelykierroksella, otin muutaman espanjankielen tunnin Vanessalta, kävin pari kertaa Santa Cruzissa ja siellä ihanassa kauppahallissa, sekä nyt kävin ekaa kertaa Teiden reissulla. Mielestäni Teide kuitenkin kauniimpi kaukaa, kun läheltä :-). Että jotain tuli tehtyä, mutta teatteri jäi, muut retkikohteet ja tapahtumat, mutta ensi kerralla lisää! Tämä sinun blogisi auttaa kyllä todella paljon, niin ei tarvitse kaikkea tutkia itse pitkän kaavan kautta :-). Hasta luego!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *