Calle Blanco

cb

Kuvat ovat Puertosta Calle Blanco yläpäästä. Niistä näkyy kaksi täkäläistä ongelmaa: parkkipaikan löytyminen on verrattavissa lottovoittoon, yhtä harvinaista. Toinen, kaupunkikuvaa rumentava ongelma ovat ränsistyneet talot. Puertossa on useampi korkea kerrostalokin luurankokunnossa, vaarallisena ja joskus asunnottomien majapaikkana. Harmi, että kaupungilla tai omistajilla ei ole varaa tai halua – tai yksimielisyyttä – kaupunkikuvan kaunistamiseen. Ikuisuusongelma on vanha linja-autoasema!

Fitur-matkailumessuilta kuuluu, että turismin näkymät saarilla ovat positiiviset: lentoja Kanariansaarille lisätään ainakin Ranskasta, Italiasta, Saksasta ja Manner-Espanjasta. Korona-aikaa edeltävät matkailijaluvut on saavutettu.

2 thoughts on “Calle Blanco

  1. Paljon kaunistettavaa kaupunkikuvassa olisi! Nyt on aloitettu Hotel Taoron remontti ja Martianezin hotellikin remontoitaneen lähiaikoina. Raha on avainsana tässäkin. Toivottavasti vanhan linja-autoaseman tontin ongelma myös joskus ratkaistaan!
    T. Riitta

  2. Tämä on hyvin puhutteleva blogi! Olen iloinen, että turismi Kanariansaarilla on positiivinen, mutta silti harmi, että Puerton kaupunkikuvaa ei saada kaunistettua. Onko Puerton kaupunki tehnyt mitään korjaustoimenpiteitä kaupunkikuvan kaunistamiseksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *