Claviers3

cl3

Tiiviitä maalauspäiviä takana. Päiväohjelma on se tavallinen: aamiainen, pikainen orientaatio päivän aiheeseen (aina ei niin pikainenkaan 🙂 ), kohteen etsintä, työskentelyä (helteessä ja auringon paahteessa!), lounas ja sosiaalista kanssakäymistä (maalausporukat koostuvat yleensä mukavista ihmisistä), työskentelyä, kritiikki, illallinen.

Huomenna viimeinen maalauspäivä. Kuinka nopeasti aika meneekään!

Tänään aukiolla majoituspaikkamme lähellä oli hedelmä- ja vihannestori. Minua ihmetytti se, että suuri osa tuotteista oli ulkomailta, ranskalaisia vain vähän.

4 thoughts on “Claviers3

 1. Tuhannet kiitokset yhteystiedoista ja tiedoista!

 2. Kysyin majoitusmahdollisuudesta Claviersissa Britan ja Perin luona. Ottavat mielellään majoittujia, niin kauan kuin talo on vielä heillä (ovat myymässä). Nettisivutkin heillä on ollut, mutta enää ei. Yhteystiedot ovat tässä:
  mail: claviers@telia.com ja puhelin +33494766890. Sähköpostitse voi varmistaa, ovatko paikalla vai kotimaassaan Ruotsissa.
  T. Riitta

 3. Tämä kuva on erään brittipariskunnan talosta, jossa vierailimme. Majoituspaikkamme on Claviersin keskustassa, idyllinen sekin. Kysäisen emännältä, vieläkö vuokraa, ilmoitan sitten.
  T. Riitta

 4. Oi miten idyllinen talokuva.
  Jos talon emäntä vielä ottaa vastaan yövieraita, niin kerro hinta ja emännän yhteystiedot ja paikan osoite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *