4 thoughts on “Cumpleaños

  1. Niin Saga eikä Barbara! Heli Ilaskari on kirjoittanut Gran Canarialta kirjan Oravanpyörästä onnellisten saarille ja nyt luen Lumipalloja ja Appelsiineja, talvi Mallorcalla, skotin kirjoittama. Italiasta on paljon kirjoitettu ulkomaalaisten silmin, mutta olen nyt vähän opiskellut espanjaa, niin on kiva lukea tarinoita espanjankielisistä maista, vaikka suomeksikin, tulee tunnelmaa ja vähän sanojakin, kun ei itse pääse pidemmäksi aikaa, mutta lomalle olen kyllä tulossa :-).

  2. Kiitos! Hieno idea, menee harkintaan :). En tunne minäkään muita täältä kirjoitettuja kirjoja kun Saga Roosin ja Aarnioiden luontokirjat. – Ja onhan Agatha Christie kirjottanut yhden Puertoon sijoittuvan kirjan lomailtuaan aikoinaan nykyisen Orkideapuiston kartanossa.

  3. !Felicidades!
    Oletko muuten koskaan ajatellut kirjoittaa kirjaa siellä asumisen arkipäivästä näiden hyvien kuvien kera ja vaikka blogin pohjalta? Minä ainakin ostaisin :-). Mutta hyvä näinkin!
    Tiedätkö, onko ylipäätänsä kirjoitettu kirjoja sieltä suunnalta suomeksi tai englanniksi? Barbara Roosin kirjat tiedän ja luontokirjat.
    Kivaa synttärin viettoa ja ihanaa kevättä sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *