Fiesta de la cerveza

Baijerilaista olutfiestaa (järjestyksessään 39. kertaa) vietettiin eilen Plaza de Europalla. Pääsymaksuun sisältyi olut ja makkara-annos, musiikkia ja illan päätteeksi arpajaiset. Saksalaisia juomalauluja kuultiin ja ihmeteltiin yleisön heijaamista musiikin tahtiin sekä ”zig-zag-zig-zag-hoi-hoi-hoi-hoi”-huutoja: kuulunee sikäläiseen olutkulttuuriin. – Pöydille soittajat hyppäsivät loppuillasta.

4 thoughts on “Fiesta de la cerveza

  1. Teinkin jo pikaisen ”ravintoloita ja baareja” -sivun. Se on hyvin subjektiivinen, mutta oma mielipiteeni :). Löytyy otsikkokuvan alta mustasta valikkorivistä.

  2. Lämmin kiitos, jään innolla odottelemaan ja uskon että en ole ainoa jota asia kiinnostaa. Tokihan tälläinen tavallinen turistikin ruokapaikkoja ym. kaupungista löytää ja ruuan hyvyys on toisaalta niin makuasia, mutta paikallisen asukkaan vinkit kiinnostavat kyllä kovasti. Hyvä ruoka, parempi mieli vaikka ei tässä mitään gourmettasoa olla kaipailemassakaan.

  3. Ok, minäpä mietin suosikkiravintoloitani ja teen jonkinlaista listaa lähiaikoina!

  4. Voisitko joskus tehdä listan suosikkiravintoloistasi ja -baareista Puertossa? Matka kaupunkiin varattu ja mieli tekee hyvää ruokaa, siis muutakin kuin mäkkärin tai pelkkien turistiruokaloitten antia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *