Fuge

image

Eilisen illan vietimme Fuengirolassa. Kävelimme rantabulevardia Los Bolicheen: muutamia ovensa kesäksi sulkeneita Suomi-paikkoja näimme ohimennen.
Tapasimme Suomesta tänne noin puolitoista vuotta sitten muuttaneita ystäviä, joiden kanssa söimme kalaravintolassa suolahunnutettua lubinaa. Mukava ilta!

Camping Fuengirola oli vaikeasti löydettävissä. Linnan kupeesta se lopulta löytyi, kun oli kolmesti kysytty neuvoa. Jostakin syystä täällä ei monikaan camping ilmoittele maanteiden varsilla kylteillä olemassaolostaan.

2 thoughts on “Fuge

  1. Hei!
    Meidän matkailuautokokemuksemme on viime kesältä, jolloin ajoimme Euroopan – ja siis myös Espanjan läpi. Yövyimme parilla leirintäalueella, jotka löysimme netistä tai sattumalta reitin varrelta. Manner-Espanjan eteläosa siis on minullekin melko vieras, enkä valitettavasti osaa näissä talvehtimispaikka-asioissa auttaa.
    Terveisin
    Riitta

  2. Hei. Löysin googlen avulla sivunne. Suunittelen talvehtimista Fuengirolassa 11/2014 – 04/2015 ja matkustan/asun matkailuautossani. Talvehtijoille soveltuvista camping-paikoista en löydä riittävän luotettavaa tietoa. Minulle on suositeltu FUGE-campingiä, mutta sellaista en löydä kirjallisista oppaista enkä verkostakaan. Mistä voisin saada suosituksia Fuengirolan tai muun Costa del Sol -alueen talvehtimispaikoista. Olen vasta tänä kesänä aloittanut matkailuautoharrastuksen. Tuleva syys-talvi on minulla vapaata mennä etelään. Lomalentoturistina olen useasti menneinä vuosina ollut ko. alueella niin Torremolinoksessa kuin Malagassa ja kaikkea siltä väliltä. Terveisin jmk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *