Fysioterapia

null

Tiedoksi niille, joilla on täältä Sanitaksen terveysvakuutus: tällä viikolla Clinica Vida on alkanut toimia yhteistyössä Sanitaksen kanssa.

Oma kokemus: Toinen polveni on kipuillut kesästä saakka. Eilen kävin Bellevuessa ortopedillä, sain lähetteen magneettikuvaukseen ja fysioterapiaan. Minut ohjattiin Sanitaksesta Clinica Vidaan (Carretera generalilla, Las Arenakseen päin Puertosta). Mikäs siinä, olen käynyt siellä joskus ennenkin, mutta maksavana asiakkaana. Menin itse asiassa mielelläni sinne, sillä Hospiten-ketjulla on joitakin arveluttavia juttuja tilillään, esim. etelän julkisen terveydenhuollon sairaalarakentamisen hidastamista. Näin olen kuullut, ei faktoja tai lähdeviitteitä, mutta onneksi tämä ei ole tieteellistä kirjoittamista, vaan mielipiteet ovat sallittuja.

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa fysioterapiassa. Kokemus oli hyvä. Sain polveeni laseria, ultraääntä ja sähkö- ja lämpöhoitoa. Vielä en tiedä vaikutuksesta, hoito jatkuu ensi viikolla.

Puolustan vielä Teneriffan julkista terveydenhuoltoa, johon myös kuulun. Hoito on hyvää, ystävällistä ja ammattitaito on korkea. Odotusajat spesialistille ovat kuitenkin pitkät; sama ongelma on Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *