Eilen satuimme Alcampoon siihen aikaan, kun siellä opetettiin kinkunleikkausta. Ensin kuulimme esitelmän kinkkujen valmistajista ja valmistusprosessista. Kinkku tuntuu olevan espanjalaisille yhtä tärkeää kuin viini. Valmistajia on useita ja – kuten viineissäkin – kaikilla oma suosikkinsa. Ja tiesittekö, että kuivatun kinkun rasva alentaa huonoa kolesterolia: niin ainakin tällä kurssikerralla opetettiin. – No, rasvakeskustelussa on koulukuntansa, minä olen sitä mieltä, että espanjalainen kuivakinkku on hyväksi ihmiselle. Hyvältä se maistuikin!
(Teksti muuttui siniseksi, lo siento, en saa sitä nyt muutetuksi takaisin mustaksi.)
Olen samaa mieltä,kuivakinkku on tosi hyvää ostan ensimmäisenä aina kun tulen Grutziin.