Kapselihotelli

cap

Uusi kapsellihostelli Calle Agustin de Betancourtilla oli avoinna eilen kun kuljimme ohi. Pyysin päästä tutustumaan, sillä minua tämä erikoisuus on kiinnostanut. Niinpä kerroin, että lapseni tarvitsevat ehkä joulunaikaan majoitusta. Tämä oli pieni valkoinen valhe, hyväksyttäneen. Ja voi olla että ainakin joskus tarvitsevatkin, joko lapset tai joku muu sukulainen tai tuttava.
Hostelli oli uutuuttaan hyvin siisti. Kapseleita oli yhdelle tai kahdelle henkilölle ja yksi perhehytti neljälle. Se oli omalla suihkulla/wc:llä. Muutoin pesutilat olivat käytävällä yhteiskäytössä. Mieleen tuli lähinnä junan makuuhytit. Ihan hyvin voisi mielenkiinnosta joskus kokeilla. Hinnat olivat edullisia ainakin tähän vuodenaikaan. Wi-Fi oli koko rakennuksessa, tv ja latauspistokkeet joka kapselissa ja kahvio sekä alakerrassa että ylimmässä kerroksessa, myös muille kuin asukkaille.

Uutisissa oli taas koronaa, kuinkas muutenkaan. WHO suosittelee kaikille kolmatta rokotetta. Teneriffalla taudin esiintymisen käyrä on tasoittumassa. Sairaalassa olevista koronapotilaista 87% on rokottamattomia.

Täällä, kuten Suomessakin, nuorisolle suositellaan lomaa kännykästä, sometaukoa. On todettu, että mobiililaitteita katsotaan joka seitsemäs minuutti. Aikamoinen addiktio meille kaikille on tullut!

Päivän refrán: ”Quien desprecia comprar quiere” tarkoittaa, että mitä enemmän ostaja moittii ja etsii vikoja tuotteesta, sitä enemmän hän haluaa ostaa sen; tinkimistä siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *