Kävely

cam

Tänään oli aurinkoinen ja lähes pilvetön päivä. Kävelimme serkkuni kanssa Orotavasta Puertoon näkymiä ihastellen. Kilometrejä kertyi kymmenkunta, sillä kiertelimme Mayorazgon ja Duraznon kautta. On mielenkiintoista katsella näitä kauniita maisemiamme vierailijan silmin: kauniita kukkia, paljon vihreää, meri ja vuoret; vastaan tepasteli myös valkoinen kukko.

Olen seurannut Facebookin puolella useaa Teneriffa-ryhmää. Niitä on jo (liian) monta, kaikenlaista tietoa, valetietoa, mielipidettä – ja erimielisyyksiäkin – löytyy, ainakin suomalaisten keskuudessa. Tulee tunne, että monet kirjoitukset näissä ryhmissä voi jatkossa jättää lukematta. Nostan hattua, peukutan tai muuten onnittelen sinua, jos et ole jäänyt fb:n ansaan. Nykyinen some, verkkoviestintämedia, on vallankäytön muoto ja sillä hallitaan koko maailmaa. Miten on mahdollista, että parissakymmenessä vuodessa olemme tulleet someaddikteiksi? Minä muiden mukana.

Miksi kirjoitan tämän? Siksi, että muutaman tunnin kävely kauniissa säässä ilman jatkuvaa nettiin vilkuilua teki hyvää. Oli aikaa ajatella, keskustella, katsella ympärilleen.

2 thoughts on “Kävely

  1. En enää seuraa Teneriffan keskustelua facessa, en muillakaan foorumeilla. Sinun blogiasi luen, myös erästä toista, sillä paikallistuntemus ja paikallisten tunteminen on mielestäni tärkeää, juuri se mikä liian monelta suomalaiseltakin unohtuu.
    Olisiko sinulla vinkata kävelyreittiä La Orotavasta Puertoon? Matka ei liian pitkä, mutta ummikolle reitti epäselvä.
    Kiitos blogistasi ?

  2. KIITOS!!Olen kanssasi samaamieltä,jakyllä grutzi ja orotaava on maailman ihanin paikka,On tullut taivallettua siellä paljon ja toivottavasti vieläkin.
    Kaikkea hyvää sinne TVEino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *