Kotiinpaluu

image

Kotimatka alkaa Santiago de Compostelan kentältä Barcelonan kautta Tenerife Nortelle. Olimme illalla niin reissusta väsyneitä, että nukahdimme vaatteet päällä sängylle ja aamulla herättiin. Reissu oli kuitenkin vienyt voimia yllättävän paljon.
Kiitos kaikille teille, jotka olette jaksaneet olla matkalla mukanamme blogin välityksellä! Jatkoa seuraa…

4 thoughts on “Kotiinpaluu

 1. Hei. Olette kyllä suoriutuneet tosi hienosti urakasta ,olen seurannut innolla etenemistä ja ollut hengessä mukana.Toivoisin itsekin tekevän jotain samankaltaista.Mikähän on teidän seuraava seikkailu, odotan sitä.
  Hyvää matkaa kotiin.t.Pirkko Schumacher

 2. Ihanaa oli seurata teidän matkaanne. Onnea vai mahtavasta suorituksesta ja hyvää kevättä ja kesää Puertoon!

 3. Onnittelut, hienoa kun jaksoitte perille asti.

 4. Hei Riitta ja Jussi!
  Onmelkein kuin olisi itsekin taivaltanut teidän kanssa matkaa, on ollut tosi mukava seurata reissunne etenemistä ja mahtavia kuvia ja niihin liittyviä selostuksia. Ihmeen pian suoruiduitte, ei ihme jos vaattet päällä jo nukahtaakin, kun on viimeinen loppurysäys takana.
  Varmaan mieliinpainuva reissu, jälkikäteen sitä on mukava muistella. Kyllä moni minunkin ystävä on mielenkiinnolla seurannut ja lommentit ovat olleet erittäin myönteisiä.
  Hieno juttu, nyt voitte olla ylpeitä, te teitte sankarityön!
  Siihen ei kaikki pysty mutta nytpä oli kiva kuvin ja tekstein seurata matkan etenemistä, ihan kuin olisi ollut itsekin matkalla, niin minä ainakin koin.

  Hyvää kotimatkaa Puertoon!
  Marja-Leena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *