Kukkasia

image

Olkoot nuo vaaleanpunaiset byrokratian kukkasia. Kotitalousvähennyksen kanssa kävi näin: Menin Orotavan Agencia Tributaria Canariaan (Kanarian verotoimistoon) saadakseni täytettyä Suomen verottajan antaman kaavakkeen 14C ”Todistus ulkomaisen yrityksen verovelvotteiden hoitamisesta Suomen veroviranomaisia varten”. Ei onnistunut. Yksityishenkilöille ei anneta täällä tietoja noin vain yrityksistä. Sain kaksi Espanjan verottajan kaavaketta, joista ensimmäisellä olisi pitänyt hankkia työn teettäjäyrityksen johdolta lupa tietojen antamiseen. Luvan kanssa olisi sitten pitänyt anoa k.o. tietoja. Jäi siis se vähennys saamatta – jätin liian viime tippaan asian hoidon ja olisiko hoitunut sittenkään?

Toinen, hehkuvan punainen kukka puutarhastamme on tämän päivän ilouutinen. Sain ilahduttavan puhelinsoiton. Ennakkotietona blogiystäville, että minulle on varattu taidenäyttelysali Orotavasta ensi loka-marraskuun vaihteessa! Siispä siveltimet ja palettiveitset heilumaan, puolet maalauksista on vasta valmiina. Tarkempaa tietoa näyttelystä ilmoitan myöhemmin.

No, teen tässä ensin vielä yhden pienen matkan, siitä lisää ehkä jo huomenna.

3 thoughts on “Kukkasia

 1. Hienoa, kiitos Riitta! Tämä oli ilouutinen! Tuo ajankohta on oikein sopiva. Jospa nyt onnistuisi näyttelyysi pääseminen.

 2. Hei!
  Kiitos viestistä! Näillä näkymin näyttely jatkuu 20.11. saakka, joten ehdit käydä katsomassa.
  Terv. Riitta

 3. Hola!
  Ihana uutinen näyttelystäsi, toivottavasti jatkuu vielä 14.11.alkavalla viikolla.
  Kauniita kukkia ja taidettasi tulisin mielelläni katsomaan.
  Hyvää jatkoa ja intoa taiteen parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *