Kuvaongelma

Päivitin iPadin uusimman version: kuvaongelma! En saa dropboxista siirrettyä kuvaa entiseen tapaan. Siinäpä tehtävä ratkaistavaksi tälle päivälle!
Täytyy tyytyä nyt emoijeihin.

☔️ Meillä on koko saarella keltainen sadevaroitus tälle päivälle. Pientä chipi-chipi-sadetta näyttää tihkuttavan, katsotaan, yltyykö.

? La Palman tulivuori on taas rauhallisemmassa vaiheessa, mutta vieläkään mitään varmaa ei voida sanoa siitä, milloin purkaus päättyy.

?‍♀️ Violencia de género, perheväkivalta, yleensä naisiin kohdistuva, puhuttaa uutisissa taas. Kanariansaarilla (ja Espanjassa) perheväkivaltaa on huolestuttavan paljon, vaikka ikävä kyllä ongelma lienee maailmanlaajuinen. Täällä asiasta puhutaan usein tiedotusvälineissä, on kampanjoita perheväkivallan kitkemiseksi, auttava puhelin, mielenosoituksia, ja hyvä niin.
Tänään vietetään kansainvälistä perheväkivallan vastaista päivää, Día internacional contra la violencia de género.

? Korona huolettaa! Nyt tuntuu turvallisemmalta olla täällä kuin Suomessa, jossa mm. tehohoidon kapasiteetti alkaa olla täynnä. Rokotukset, maskit, isojen tapahtumien välttäminen, siinä ovat ainoat keinot nyt.

2 thoughts on “Kuvaongelma

  1. Olipa mutkikas prosessi! Toivottavasti rokotukset nyt onnistuvat.
    T. Riitta

  2. Riitta, seikkailimme täällä Adejessa. Rokotuspaikassa Magmassa meille sanottiin, että menkää terveyskeskukseen kirjautumaan. Terveyskeskuksessa sanottiin, että menkää kaupungintalolle kirjautumaan. Kaupungintalolla sanottiin, että pitää mennä terveyskeskukseen kirjautumaan … antoivat lapun, kynällä kirjoittivat. Menimme takaisin terveyskeskukseen, josta saimme tovin odotettuamme dokumentin ja ohjeen mennä Magmaan. Saas nähdä saammeko rokotuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *