La Pazissa

lapa

Kuvat ovat La Pazista, kallionreunalta, jossa kulkee melko uusi ja hyväkuntoinen jalankulkureitti. Maisemareitti merinäkymin. Katu kuvassa on jonkin aikaa sitten kunnostettu ja Agatha Christielle nimetty. Kirjailijan kerrotaan työskennelleen aikoinaan täällä yläkaupungissa nykyisen orkideapuiston, Sitio Litren, alueella.

Puertossa ja Orotavassa huomaa pääsiäisturistien saapumisen. Kaduilla on paljon ihmisiä ja autoja on taas kerran liian paljon! Kaikilla saarilla on turisteja. El Hierrolla majoitustilat ovat 100% täynnä, muilla saarilla muutama huone saattaa vielä löytyä.

Pääsiäiskulkueita näyttää ohjelman mukaan vaeltavan Puerton kaduilla illalla mm tänään, huomenna ja ylihuomenna. Jos ei ole niitä nähnyt, kannattaa ainakin kerran käydä katsomassa. Veljeskunnat kasvot peittävine huppuineen näyttävät kummitusmaisilta – ja monesti synkkä rummutus säestää kulkuetta. Mukana kannetaan myös uskonnollisia hahmoja, jotka ovat päiväsaikaan isossa kirkossa näytteillä.

Koronaepidemia jyllää edelleen. Santa Rita -vanhustentalossa on todettu koronarypäs, jossa 71 henkilöä on sairastunut.

2 thoughts on “La Pazissa

  1. Mikähän vanhassa oli vikana? Ehkä muuriaita kuten San Telmossakin. Ikävä kyllä uudempi ei aina parempi ole.

  2. Seuraan Sinun blogiasi säännöllisesti, Kiitos siitä ! Ihania kuvia saa fiilistellä. Mekin olemme ensi syksynä taas tulossa, asuntoa vaan ei tunnu löytyvän. Rauhaisaa pääsiäisen aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *