Lättyjä ja teatteria

lätty

Pitkästä aikaa suomalaista ”perusherkkua”: lättyä ja hillahilloa (huom: minun murteessani lakka on sitä, millä puuta käsitellään). Hyvää oli!

timanfaya

Vihjeeksi tulevalle viikonlopulle: Timanfayassa on mielenkiintoisia näytöksiä pe 19.4. klo 21 ja la 20.4. klo 21.

4 thoughts on “Lättyjä ja teatteria

  1. Hei, en ole löytänyt oikein hyvää arepas-paikkaa Puerton keskustasta. Calle Zamoran ja Avenida Bethencourt y Molinan kulmassa on kuubalaisbaari (vihreät markiisit), jossa olen niitä joskus syönyt. ”Ison kirkon” takana, vihanneskaupan vieressä on baari, jossa olen kuullut myytävän arepaksia, en ole kokeillut. (Paras löytämäni on La Carajita La Veran takana.)

  2. Hei,hyva tietaa. En nyt olisi jaksanutkaan Santa Cruzin reissun jalkeen lahtea sinne teatteriin. Huomasin, etta Santa Cruzin kauppahallissa on jarjestettyja kierroksia ti-to. Taidan menna ja kokeilla joku paiva.
    Satutko tietamaan ihan tassa Puerton keskustassa mista saa Arepaksia? Tuttu pariskunta tulee ma:na visiitille etelasta ja voitais haukata pienet suolaiset. Valle Luzin lahella on kylla yksi paikka, mutta vahan kellarikerroksessa, ei niin kiva paikka puitteiltaan uusille kavijoille.

  3. Hei ja tervetuloa! Minä olen ymmärtänyt, että torstaina Timanfayassa kerrotaan 15M -liikkeen toiminnasta Baskimaalla ja Teneriffalla. 15M aloitti (muistaakseni) Indignados -liikkeen, jossa vastustetaan pankkien ylivaltaa, hallituksen leikkauspolitiikkaa ja mm. häätöjä asunnoista. Mielenkiintoinen tilaisuus.

  4. Hola. Minakin paasin vihdoin lomalle ja Puerttoon. Vihkossa on ylhaalla sinun hyvia vinkkeja. Kavelin teatterin ohi ja torstaina siella mielestani oli jokin ilmainen esitys, mutta en viela saannut tolkkua mika se olisi. Taytyy tutkailla myos se :-).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *