Miércoles

mie

Eilinen päivä kului arkiasioiden hoitamisessa. Tavallisen päivän aiheita on myös kuvissa: kaupungin miehet puhdistavat palmuja Melchor Luzilla. Palmut on puhdistettava säännöllisesti, yleensä vuosittain, jotta ne eivät aiheuta vaaraa myrskytuulien aikaan tai että rotat eivät pesi puihin.

Toinen kuva on Orotavan guagua-asemalta: muuri maalauksineen on korjattu. Se oli jonkin aikaa rikki sen jälkeen kun tapahtui onnettomuus, jossa auto törmäsi muuriin.

Kävin Puerton postissa tekemässä reklamaatiota paketista, jonka olen lähettänyt tyttärelleni Saksaan elokuussa. Paketti ei ole koskaan saapunut perille. Seurantanumeron mukaan – näin väitti Puerton postin virkailija – paketti on jaettu vastaanottajan postilokeroon. Tyttäreni on reklamoinut Saksassa. Sieltä hän on saanut sähköpostiin vastauksen, että paketti on palautettu lähettäjälle. Nyt tämä vastaus on minulla. Sen kanssa täytyy mennä reklamoimaan uudestaan.
Posti näyttää toimivan huonosti paitsi Suomessa, myös täällä. Kuriirit lienevät luotettavampia, ikävä kyllä.

Kävin myös Puerton terveyskeskuksessa ja ”ambulatoriossa” (CAE, Centro Ambulatorios de Especialistas) paperiasioissa, normaali ajanvaraus hoituu yleensä SCS:n (Servicio Canario de la Salud) Mi Cita Previa -applikaation kautta tai puhelimitse 012:sta.

Näissä asioissa kului suuri osa päivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *