Mojot

Tein itse mojoa, rojoa ja verdeä. Tuli parempaa kuin valmiina ostettu ja moni ravintolassa tarjottava.

Näitä tarvittiin:

verde

• 4 valkosipulinkynttä

• kourallinen tuoretta korianteria

•1 pieni lusikallinen suolaa

• reilu ripaus mustapippuria jauhettuna

• reilu ripaus pimentón dulcea jauhettuna

• valkoviinietikkaa reilu loraus

• extra virgen oliiviöljyä kaksi reilua lorausta

Ainekset surautetaan sauvasekottimella tai muulla kodinkoneella mojoksi, valmista!

rojo

• pieni purkillinen pimientos asados

• 4 valkosipulinkynttä

• pari viipaletta vaaleaa leipää paahdettuna

• reilu ripaus pimienta negraa jauhettuna

• reilu ripaus pimentón dulcea

• ripaus suolaa

• reilu loraus valkoviinietikkaa

• extra virgen oliiviöljyä kaksi reilua lorausta

• guindilla-chiliä sopivasti, noin yhden pikkuchilin verran

Surautetaan tasaisehkoksi tahnaksi, valmis!

Söimme keitettyjen perunoiden kera ja leivän päällekin laitettiin. Yksi vaihtoehto on perinteisesti con papas arrugadas.

Onneksi jäi vähän myös toiseksi päiväksi. Helppoa, edullista ja maukasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *