Näkymiä

vistavista2

Näkymiä asuntojen ikkunoista. Olen viikon aikana käynyt katsomassa kymmenkuntaa asuntoa Puerton keskustan tuntumassa. Etsiskelen yksiötä tai pientä kaksiota. Valinta on vaikeaa, jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa. Puerton keskustan talokanta on kaikki aika iäkästä, mutta jospa rakennukset vielä pari vuosikymmentä pysyisivät pystyssä. Hinnat ovat mielestäni laskeneet hieman parin vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna.

 

6 thoughts on “Näkymiä

  1. Olet oikeassa, Palmeras on yksi vaihtoehdoista. 🙂

  2. Hei,
    hintahaitari on laaja. Katsomani asunnot ovat olleet 50 000 – 90 000 Puerton keskustassa, alhaalla. Katson asuntoa sukulaisille lomapaikaksi, nykyiseen omaan asuntooni olen tyytyväinen.

  3. Millä hinnalla yksiön tai pienen kaksion saa? Siis sellaisen, jota sinä voisit ajatella.

  4. Jos studio rav, Peruanon talossa kiinnostaa niin 3. krs. tarjolla hintaan 65′ Siisti hyvänkuntoinen. Myyjä sakslainen. Peruanon vieressä olevalla ilmoitustaululla yhteystiedot. Terv. Peter

  5. Palmeras Playan näkymää ainakin :-). Aika homma on kyllä asunnon etsintä, että kaikki asiat suurinpiirtein loksahtaisi. Täydellistä asuntoa harvoin löytää, mutta sellainen ainakin, jossa ”tuntuisi” olevan asiat kunnossa ja asunnossa olisi kiva ”fiilis”. Sen olen itse täällä Suomessa oppinut, että monia asioita saa asunnossa ainakin rahalla muutettua, mutta ei sijaintia ja näkymiä! Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *