Osavoitto

SanTelmo

Vaikka San Telmon tuhoamistyöt on jo aloitettu ja muurista on nakerrettu kiviä, kaupunkilaisten vastarinta on tuottanut osavoiton. Plataforma Ciudadana Maresía, joka on ollut pääorganisaattorina muurin ja Paseo San Telmon puolustamisessa, on vienyt asian oikeuteen ja nyt työt on tuomioistuimen päätöksellä keskeytetty.

Nyt kaikki, jotka tukevat paikallisen historian säilyttämistä, osallistumaan suureen mielenosoitukseen lauantaina 5.4. klo 12! Lähtö tapahtuu, kuten aiemminkin, San Telmon kappelilta.

Gran Manifestación en Defensa de San Telmo día 5 de abril a las 12.00!

3 thoughts on “Osavoitto

  1. On todella mielenkiintoisia kuvia teksteineen, voimia ja intoa patikointii kaikille osallistujille.

  2. Kiitos hyvästä kommentista! Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

  3. Suojelkaamme ja arvostakaamme Puerton omintakeista ja historiallista kaupunkikuvaa, ja kuunnelkaamme paikallisten asukkaiden eli kanarialaisten ääntä! Valitettavasti Puerton kaupunkikuvaa on muutettu vuosien saatossa negatiiviseen suuntaan, ja edelleen yritetään muuttaa rahan kiilto silmissä mukamas turistien houkuttelemiseksi. Puerton viehätys on nimenomaan ollut ja yhä on perinteinen ja aito kanarialaisuus, eikä suinkaan esimerkiksi moderni kaupunkikuva, kiiltävä kromi tai huippuhieno huvipursisatama jota ilmeisesti sinne haaveillaan. Toivottavasti vielä kaupungissa olevat suomalaiset osallistuvat puertolaisten mielenilmaukseen ja sanovat tiukan ei:n San Telmon hävityssuunnitelmalle. Ajatelkaame kaupunkia myös aitojen puertolaisten eikä vain satunnaisten turistien tai talvehtijoiden näkökulmasta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *