Piirakat ja pintura

Mitä te siellä Teneriffalla teette? Miten oikein saatte aikanne kulumaan? Eikö se rannalla makuu ala kyllästyttää? – Näitä meiltä, ihme kyllä, aina kysytään. Mehän elämme täältä ihan tavallista elämää!
Eilen leivoimme ystäväporukalla karjalanpiirakoita. Nykyään täältä saa ruisjauhoja, ainakin Hiperdinosta ja ohrajauhoja, mm. Herbolariosta. Rieskaa leivotaan sitten toisella kertaa.

Otimme esille myös vanhat öljyvärini, joilla menneinä vuosina olen maalannut Suomessa. Ne olivat vielä käyttökelpoisia ja nyt onneksi tuli öljyväreillä maalaava taidemaalari mukanani Suomesta Puertoon. Jospa oma maalausinnostuksenikin syttyisi.

Täällä Kanariansaarilla – ja meillä Teneriffalla – ei siis tarvi elää ollenkaan ”turistielämää”, ellei halua. Minä olen käynyt meressä uimassa ehkä kymmenen vuotta sitten viimeksi ja rannalla en makoile koskaan. Turistit tehkööt niin.

Sää on edelleen lämmintä, päivällä yli +20, yöllä hieman alle.


One thought on “Piirakat ja pintura

  1. Usean kerran kuukauden viettänyt talviaikaan saarella, ja tutut kysyvät: miten ihmeessä te jaksatte makoilla rannalla kuukauden! No, rannalla käymme aamu-uinnilla mutta aurinkovarjon alla pötköttelyä ei kyllä ole. Päinvastoin kaikkea muuta: ulkoilua kauniissa säässä ja upeissa maisemissa pitkin vuoristoteitä, ruoan laittamista, puutarha-aluiden ihailua ja hyvin vanhojen puiden hämmästelyä, Orotavassa kiertelyä, kahviloita ja kirjoja. Välillä kuvataiteiden harrastamista ja opiskelua internetin kautta. Rauhallista, tavallista arkea auringossa. Ihana Teneriffa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *