Puente de Reina

image

Tänään lähdimme Puente la Reinasta, jonka nimellä myös kuvassa oleva pyhiinvaeltajien silta tunnetaan. Päivämatkaksi tuli vain 13 km ja jäimme Lorcaan yöksi. Jalan rakot vaivasivat, mutta onneksi apteekit myyvät Compeed-laastareita.
Matkalla näimme paljon viininviljelyksiä ja oliivipuita sekä viljapeltoja. Pysähtyessämme yhteen pikkukylään (jossa onneksi oli baari ja apteekki auki), huomasimme, että muutkin vaeltajat hoitelevat matkalla saatuja jalkojensa rakkoja.

image
Oliivipuita

image
Viini kasvaa

2 thoughts on “Puente de Reina

  1. Hola Antti! Hyvinpä arvasit, missä ollaan, juuri Albergue la Bodega del Caminossa! Hieno paikka, kuin vanha linna. Pumpulisukkakauppoja on täällä vaan harvassa, harmi. On meillä muutamat puuvillasukat ja villasukat matkassa ja kummatkin jalassa. Huomenna matka jatkuu…
    Riitta

  2. Hola!
    Puente La Reina löytyi helposti (Calle Mayor). Niin siellä Lorcassa on yöpymispaikka nimeltä Albergue la Bodega del Camono, yksi mahdollisuus.
    Paksuja pumpulisukkia ja vaihto 6-7 km välein ja jalat ”tykkää”. Näin tein kun aikoinani vaelsin Norjan Ruijassa tuntureilla. Huomenna, luulen, että löydätte itsenne Los Arcos´ìsta. Siellä odottaa Albergue de Peregrinos Isaac Santiago.
    Viaje bueno! Antti & Onerva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *