Puertossa

mar

Olen ”kesälomalla” Puertossa. Kumppani lähti käymään Suomessa, mutta minä en vielä uskaltanut. Harrastan siis tätä paikallista lomailua.

Kävelin kaupungin turistipuolella, Martianezin rantaan saakka. Hiljaista oli. Liikkeitä oli kiinni, kaduilla ei näkynyt juuri ketään, vaikka ajankohta oli ennen puoltapäivää. Täällä ”meidän” puolella, kalasatamasta Charcolle, vanhaan kaupunkiin ja uuden guagua-aseman seudulle, on huomattavasti enemmän elämää.

Saarille on tullut näinä päivinä kymmeniä lentoja tuoden tänne ulkomaalaisia ja mantereen turisteja. Hyvä niin, saarten taloudelle, mutta huono, jos tuovat koronaa! Nyt ei voi kuin odottaa (taas!) ja katsoa, mitä tuleman pitää.

2 thoughts on “Puertossa

  1. Hei, mielestäni lennot, mitä nyt lennetään, eivät ole entistä kalliimpia. Hintahaitaria tietysti on, lentoyhtiöstä riippuen. Suomesta ei suoria lentoja vielä ole, mutta pomppujen kautta pääsee kuten ennenkin. Málaga, Barcelona, Madrid, Amsterdam, Oslo ja Tukholma ovat niitä välilaskupaikkoja, joiden kautta olen monesti matkustanut, kahdella ”pompulla” tai oikeastaan kolmella, jos otetaan Oulu-Helsinki -väli myös huomioon.
    T. Riitta

  2. Oliko lentoliput nyt paljonkin kalliimpia kuin aikaisemmin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *