Sininen taivas

Cie

Kahdeskymmenesensimmäinen karanteenipäivä

Pilvetön, sininen taivas. On tulossa lämmin päivä, meille luvataan +25 astetta. Linnut laulavat.

Flightradarin tämänaamuisessa kuvassa näkyy vain kaksi lentokonetta Kanariansaarten lähistöllä. Aiempaan verrattuna, siis ennen korona-aikaa, tilanne oli aivan toinen.

Maailma on muuttunut, pysyvästikö?

Kolme pikaista ajatusta tälle aamulle:

– Euroopassa on edelleen puutetta kasvosuojaimista ja muista suojavarusteita. Niitä yritetään hankkia kaikin keinoin, valmistaa itse ja niitä on myös varastettu sairaaloista ja varastoista. Mutta eipä kukaan puhu enää siitä, kuinka musliminaiset peittävät kasvonsa! Enää kasvojen peittäminen ei olekaan paheksuttava asia. (Minä sain kerran pukeutua k.o. asuun ystävien luona Kaakkois-Turkin kurdialueella. Tunsin oloni turvalliseksi.)

– Eurooppalaiset saavat nyt kokea syrjintää Afrikassa, koska ovat vieneet koronavirusta sinne. Kerrankin näin päin!

– Miehet sairastavat koronainfektiota – ja kuolevat siihen – enemmän kuin naiset. Naisten immuunipuolustus on parempi: estrogeeni lisää interferonituotantoa, joka taas vahvistaa immuniteettia. Eläköön estrogeeni!

2 thoughts on “Sininen taivas

  1. Pitäisiköhän meidän ukkojenkin alkaa syödä edes pieniä annoksia estrogeenia, jotta elimistö selviää tästä koronasta. Ehkä mieluummin ei.

  2. Suomessa ei suosita hengitys maskeja koska niitä ei osata käyttää oikein . Ihmettelen Suomen hidasta toimintaa viruksen ehkäisyyn Teneriffalla meni kaikki kiinni laagista Suomessa vasta ihmetellään
    Kaikkia niitä toimenpiteitä mitä siellä tehtiin (olimme 6pv kiinni hotellissa kauppan voi mennä (ei muuta kattoterassi suljettiin ei voinut lenkkeillä)Täällä ihmiset lenkkeillä sen kun kerkiää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *