Taoro

tao

Kävimme Taoron puistossa katselemassa näkymää Puertoon. Varmaankin viisi vuotta on kulunut edellisestä kerrasta. Paikka olisi kyllä käymisen arvoinen useamminkin!

Päivä oli puolipilvinen, suuret aallot löivät rantaan. Belair ei ole noin vinossa mitä kuva antaa ymmärtää, kännykamera vääristää. Mutta paljon puhuttu Taoron hotellin remontti ei ole käynnissä. Tosin oli viikonloppu, mutta kaikki tuon aikoinaan hienon kasinohotellin tuntumassa oli ränsistynyttä, roskaista, ikkunoita rikki, verhot roikkuivat repaleisia. Ei elonmerkkejä, eikä mitään merkkejä siitä, että minkäänlaista kunnostusta olisi meneillään.

Kanarian hallinto on nyt huolissaan siitä, että Britanniassa alkaa kuukauden kestävä lockdown ja turisteja ei siis ole sieltä tulossa saarille. Näillä näkymin saksalaisia ja pohjoismaalaisia on kuitenkin tulossa helpottamaan saarten turismista riippuvaista taloutta.

Päivän refrán: ”El que parte y reparte se lleva la mejor parte”, jolle löytyi netistä käännös englanniksi: ”The person in charge of sharing out always keeps the biggest bit for himself”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *