Tavarat

tav

Tavaroiden tarina

Niinkuin olen jo (monesti) kertonut, muutin Teneriffalle syksyllä 2009. Pari vuotta siitä myin asuntoni Oulusta, huonekalut jakelin nuorisolle, jotka olivat olleet vuokralaisina asunnossani. Kodintarvikkeita ja tekstiileitä ym annoin pojilleni ja äidilleni, loput menivät kierrätykseen tai jätteisiin. Mitään rahallisesti arvokasta ei jäänyt.

Mutta kaikki ne, millä on tunnearvoa, jäivät. Omien lasten askarteluja, valokuvia, mm. pienet kumisaappaat, muutamia leluja omasta lapsuudestani, opiskeluaikojen materiaaleja ym minulle tärkeää, ne jäivät. – Niin ja suuri määrä omia piirroksia ja maalauksia ja muita harrastejuttuja. Aluksi vuokrasin varastotilaa Omavarastolta, muutamaksi vuodeksi. Sitten eräs ystävä varastoi tavaroitani Etelä-Pohjanmaalla pari vuotta, kunnes tarvitsi tilan omaan käyttönsä. No, tavarat vietiin taas Oulun varastoon. Tänä vuonna yksi ystävä Mäntsälästä lupasi varastotilaa ja nyt tavarat ovat siellä.

Ulkomaille muuton suurin ongelma tähän asti ovat olleet nämä tunnearvotavarat, eivätkä ne kovin halvaksikaan ole tulleet. Mutta minulle ne ovat mittaamattoman arvokkaita.

Teneriffalle vien taas pienen osan tärkeistä tavaroistani, mutta siellä minulla ei ole varastotilaa. Kalliiksikin kuljetus tulisi, jos kaiken sinne veisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *