Toriparkki

image

Näkymä Lahden torille: aika ankeaa! Mikähän kumma käsittämättömän suuria summia rahaa nielevä toriparkki/kallioparkki-idea jyllää nyt Suomen kaupungeissa? Oulussa keskikaupungilla näkymät lienevät samantapaiset.

3 thoughts on “Toriparkki

  1. Mukavaa, että seuraat sivujani! Minä käyn Lahdessa pari kertaa kesässä, ”turistina”. 🙂

  2. Kauan sivujasi seuranneena tulit kuin tulitkin meidän kotikaupunkiimme Lahteen käymään, mehän käymme siellä sinun kotikaupungissa ihan jatkuvasti ja vietämme aikaa Puertossa eri pituisia jaksoja pari kolme kertaa vuodessa. Mutta tuo toriparkki, se on täälläkin kovasti jakamassa mielipiteitä, niin puolesta kuin vastaan, mutta eihän suuristakaan vastustuksista ole ollut apua, ikävä kyllä.

  3. Kommenttia edelliseen päivitykseesi. Olen viime syksystä seurannut blogiasi ja uskon todella, että viihdyt Teneriffalla hyvin ja moni muukin varmasti! Paikkahan on todella kiva ja monipuolinen! Totuus on, että Suomen ilmasto on kokonaisuudessaan karu. Kaunista ilmaa on koko vuotta ajatellen todella vähän ja vaatteita tarvitaan jos jonkinlaista ja täällä on kallista elää. On ihan mahtavaa, että olet saanut ”aikaseksi” muuttaa paikkaan, jossa nautit elämästä ja jaat sitä kivasti meille muillekin!! Itse olen pohtinut viime aikoina, että mikä pitää minut suomessa ja vastaus on tietysti työ, jota on vielä jäljellä ainakin 16 vuotta, jos ei enemmänkin ja muutamat läheisimmät ihmiset, mutta oma pystymättömyys on varmaan suurin syy! Vamos a ver, eihän sitä koskaan tiedä minkä etätyön kehittelee, mutta sitä odotellessa, seuraan innolla blogiasi ja käyn Kanarialla lomilla :-). Onneksi Suomessa on nyt kesä vehreimmillään ja tuoksut huumaavat, joten nautitaan tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *