Uusi bono

bon

Hankin tänään uuden elektronisen joukkoliikennekortin, se on muovikortti, joka on nimeltään Ten+, Tarjeta de transporte de Tenerife. Kortti maksoi kaksi euroa ja sitä voi ladata guagua-aseman lippumyymälässä. Se on voimassa aina. Vanhat pahviset bonot toimivat vielä syksyyn saakka.
Täytyypä kokeilla ja kertoa myöhemmin, miten kortti toimii.

Kortin voi rekisteröidä netissä sivulla: http://tenmas.es/
Käytettäessä korttia sitä täytyy ”vipauttaa” lukulaitteelle Titsaan mennessä ja poistuessa, mutta Tranvíassa vain kerran.

Kortteja saa ainakin guagua-aseman toimistosta, samasta, mistä bonojakin. Itse ostin kortin Puertosta.

6 thoughts on “Uusi bono

 1. Hei!
  Vastauksena Ristolle: korttia täytyy näyttää laitteelle myös poistuessa siksi, että tuolloin rekisteröityy ajetun matkan pituus ja maksu menee sen mukaan. Jos korttia ei näytä, maksu menee koko k.o. reitin pituudelta.

  T. Riitta

 2. Hei! Miksi korttia pitäisi näyttää myös poistuttaessa?
  Voiko samalla lipulla vaihtaa?

 3. Hola, kiitos taas tarpeellisesta tiedosta. Kortille käyttöä kun syksyllä sinne, toivottavasti, taas matkamme suuntautuu. Kaunista kevättä sinne! Täällä Helsingissäkin jo vihertää ja ilmakin lämpöinen.

 4. Kiitos tiedosta ja pikaisesta vastauksesta. On ilo lukea blogiasi 🙂

 5. Hei, lisäsinkin päivitykseen, että Ten+ -kortteja saa ainakin guagua-asemilta, samalta luukulta, mistä saa bono-kortteja, sen ostin.
  Ymmärtääkseni sen voi ostaa kuka tahansa, ainakaan minulta ei kysytty mitään papereita. Rekisteröitymisessä netissä kysyttiin henkilötiedot.

 6. Hei, mistä näitä uusia bonokortteja saa? Ja saako niitä ihan tuikituristit myös? Terv. Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *