Välipäiviä

navidad2

Oletko nähnyt koskaan banaanikuusta? Tässä se on: Alcampon kuusi Kanarian banaaneista. Kaupoissa on tungosta, ihmiset ovat lahjaostoksilla loppiasta varten.

Jos et voittanut jouluarvalla, vielä ehtii ostaa El Niñon, loppiaisarvan. Minä kävin sen ostamassa Doña Conchitalta, Plaza del Charcolta.

Teide näkyy taas, calima on kadonnut, vaikka sitä kyllä ennustettiin saatavan lisää lähipäivinä.

2 thoughts on “Välipäiviä

  1. Kiitos viestistä Marjo! Toivottavasti tavataan.
    Terveisin
    Riitta
    P.S. Olisikin mielenkiintoista järjestää joskus tapaaminen blogiystäville! Pidetään mielessä 🙂 .

  2. Moi, tätä ei tarvii julkaista tai miten vaan haluat, mutta laitan nyt viestiä, kun olen jo useamman vuoden takainen uskollinen blogisi lukija ja Puerto fani :-), että tulen nyt sinne vähän yli viikon extempore reissulle torstaina. Viimeksi olin maaliskuussa. Sain mini loman tähän pyhien väliin ja onnistuin saamaan matkan. Palan halusta nähdä Puerto joulun tunnelmissa, en ole koskaan ollut tähän aikaan vuodesta, että olisi ollut joulutähtiä yms. Sain majan charcon kulmalta! Jossain aikaisemmassa blogissa oli kuvasi ja minulla on mielikuva, että saattaisin tunnistaa, jos osutaan kohdalle, niin älä ihmettele, jo vedän hihasta. Ite olen n.50v vaalea kalpea naama :-). Suomalainen tuttuni siellä, Eila, mielestäni tuntee sinut, joten saatan kävellä myös hänen kanssaan. Toivottavasti törmätään, mutta jos ei, niin edelleen mielenkiinnolla seuraan blogisi kivoja juttuja ja hyviä kuvia ja onnea uuden asuinpaikan löytymisen johdosta, toivottelee Marjo Helsingistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *