Verikokeet

san

Nyt on palattu jo arkipäivään täällä. Kaupunkiasuntoni sijaitsee niin hyvällä paikalla, että kaikki on lähellä. Kävin verikoelähetteen Teneguian Centro Medicosta (vakuutuksella), kokeisiin pääsin lähellä olevaan laboratorioon ja sitten englantilaiselle aamiaiselle tuttuun baariin Mazarocoon. Englantilaiselle siksi, koska ennen kokeita piti paastota. Silloin ei riitä kanarialainen pikkuaamiainen.
Kaikki nämä käymäni paikat ovat muutaman sadan metrin päässä asunnostani – ja monelle Puerton kävijälle hyvin tuttua seutua.

Maastopalot alkavat olla hallinnassa, helikoptereita ei enää lentele. Mantereella palaa vielä huolestuttavasti. Joissakin kaupungeissa siellä on ryhdytty säännöstelemään vettä. Helteet jatkuvat mantereella, meilläkin mittari näyttää lähes +30.

One thought on “Verikokeet

  1. Täältä Tenegian lääkäriasemalta myös minä sain todella hyvää hoitoa jalkaani muutama vuosi sitten, oli suomalainen naishenkilö vastaanottamassa ja myös toimenpidehuoneessa kun pyysin kielellistä apua. Lääkärit myös tosia mukavia. Olen tätä lääkäriasemaa myöhemmin suositellut tuttaville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *