Viimeinen etappi ennen laivaa

dosu

Viimeiset kaksi yötä ennen laivamatkaa Teneriffalle: Moguerissa hostellissa ja Palos de la Fronterassa maaseutuhotellissa. Olemme koko paluumatkan ajan vältelleet suuria kaupunkeja ja tungoksia, metsäpaloja, maksullisia moottoriteitä ja aika hyvin olemme onnistuneet näissä välttelyissä.

Viimeinen yö oli n. 10 km Huelvan satamasta, josta Naviera Armas lähtee. Lähihotelli oli uusi löytö meille. Ilmeisesti hotellissa on yöpynyt muitakin laivalle lähtijöitä, ainakin nettiarvostelujen mukaan.

Kuumuus on ollut uuvuttavaa. Koko ajomatkan ajan Espanjassa on ollut kuumaa, +35 – +42. Ilman auton ja majoitusten ilmastointeja matkustaminen olisi ollut tuskallista. Vesi ja suola on ollut tarpeen. Minun henkilökohtainen suosikkini helteellä on suolakurkku/herkkukurkku. Täällä sitä ei ole saatu, mutta jamon serrano on hyvä sekin.

Aamupalasuositus (Espanjan baareissa nautittu): Pan tostada con tomate y jamon serrano, aceite de virgen extra, zumo de naranja, te/café. Paahdettu ja halkaistu patongin puolikas oliiviöljyllä siveltynä, päälle tuoretta murskattua tomaattia ja ilmakuivattua kinkkua, tuorepuristettua appelsiinimehua, teetä tai kahvia.

Laivalla joudumme taas nettipimentoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *