Aceite

image

Nyt on tullut jäteastiarivistöön käytetyn ruokaöljyn keräyspiste, hyvä, sillä sitä on odotettu. Punaiseen pönttöön voi jättää käytetyn kasvisöljyn muovipullossa. Täällä kerätään siis: vihreään sekajäte, punaiseen ruokaöljy, keltaisella merkittyyn muovi ja metalli, sinisellä merkittyyn paperi ja pahvi ja korkeaan vihreään lasi. Lisäksi jäteasemille voi maksutta viedä muunlaista jätettä, esim. remontista.
Kuva on Mazaroco-kadun päästä Puertosta.

Toinen käytännön asia: kaasun tilaus. Aiemmin olemme hakeneet kaasun (keittiöveden lämmittämiseen) autolla huoltoasemalta (Disa). Tänään soitin Disalle ja tilasin kaksi pulloa butanoa. Toimitus oli nopea: kaasuauto ajoi portille alle tunnin kuluttua tilauksesta ja kuljettaja kantoi pullot perille saakka pihavarastolle. Ja mikä kummallista, kotiinkuljetus on halvempaa kuin osto suoraan huoltoasemalta. Kaksi pulloa itse haettuna 35€ ja kotiinkuljetettuna 31,62€!

image

Sateinen sää jatkuu edelleen, vaikka jo riittäisi. Tänään on auringonpimennys, joka näkyisi osittaisena täälläkin, mutta pilvet peittävät sen.

P.S. Muistutus: Illalla Puerton kalasatamassa vietetään Orotavan viinien maisteluiltaa klo 19-24 (ellei tapahtumaa ole peruttu sateen takia).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *