Agosto


Ruokakuvia: Ylärivissä Pipo:n (kalastajien ravintola muellella) kala-katkarapuannoksia, alakuvissa iltapalakroketit Peruanossa ja lohileivät Sitio Litren puutarharavintolassa. Maukkaita kaikki!

Tilasin Movistarilta uuden maksuttoman routerin Wi-Fi 6, josta lähettivät sähköpostia aiemmin. Kuriiri toi sen eilen. Omasta mielestäni melko taitavana nörttinä ryhdyin sitten asentamaan laitetta. Mutta ei! Sitä kaapelia, joka uudessa laitteessa pitäisi yhdistää fibraan ei ollut. Soitin useaan kertaan Movistarille, lähetin viestejä. (Ärsyttävät automaattichatit!).
-Kyllä sinulla pitää olla kaapeli ja vielä toisenlainen laite, väitti sitten ihminen, jonka sain langan päähän lopulta. Mutta ei ole!

No, nyt odotan asentajaa klo 11-13 ja olen isännöitsijän kanssa sopinut että cuarto de communicaciones on auki tuohon aikaan. Movistar lähetti kymmenen viestiä siitä, että asentaja tulee tuohon aikaan. Soitin ainakin yhtä monta kertaa.

Gomeran sähköongelmia ei ole vieläkään saatu ratkaistua. Mantereelta on saatu uusia laitteita. Turisteja haastateltiin aamutv:ssä, ovat tietysti pettyneitä sähkön puutteeseen ja aikovat palata kotiinsa. Ikävää saaren turismille, yli vuorokauden sähkökatkos jää mieleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *