Alemanes

alemanes

Never say never (enpä löytänyt espanjankielistä vastinetta tälle fraasille) – älä koskaan sano ei koskaan: Kävimme sittenkin Semana Bávaran päätösfiestassa Plaza de Europalla. Sama oli meno kuin aiemminkin, samat laulut ja leikit, tosin väkeä aiempaa vähemmän. Arpajaisistakaan emme voittaneet mitään, harmi. Ilta oli onneksi lämmin toisin kuin viime vuonna, jolloin saimme värjötellä viileässä tuulessa.

2 thoughts on “Alemanes

 1. Hei!
  Omassa asunnossa asuminen on Puertossa huomattavasti edullisempaa kuin vuokralla olo. Vastikkeet ovat – ainakin omissa asunnoissani yksiössä ja kaksiossa – reilusti alle satasen, n. 60 €/kk riippuen siitä, sisältyykö basura (jätemaksu 8€/kk). Kiinteistövero on minulla alle kaksisataa euroa vuodessa/asunto. Ostaessa vero on noin 5%.
  Terveisin
  Riitta

 2. Hei!
  Asunnon osto Puertosta on harkinnassa. Mietityttää mm. kuukausittaisen vastikkeen ja vuosittain perittävän veron suuruus. Ymmärrän toki, että nämä vaihtelevat asunnon koon mukaan, mutta mitähän luokkaa mahtavat kulut olla n. keskimäärin? Ja kaupantekohetkellä ostajalta perittävä vero?
  Mielenkiinnolla seuraan tätä kivaa blogia. Jo useampana talvena olemme viettäneet siellä ihania pitkiä lomia… seuraavaa lomaa odotellessa on hyvä vähän tietää mitä Puertossa tapahtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *