Alemanes

Tila

alemanes

Never say never (enpä löytänyt espanjankielistä vastinetta tälle fraasille) – älä koskaan sano ei koskaan: Kävimme sittenkin Semana Bávaran päätösfiestassa Plaza de Europalla. Sama oli meno kuin aiemminkin, samat laulut ja leikit, tosin väkeä aiempaa vähemmän. Arpajaisistakaan emme voittaneet mitään, harmi. Ilta oli onneksi lämmin toisin kuin viime vuonna, jolloin saimme värjötellä viileässä tuulessa.

Alemanes

Tila

alemanes

Saksalaiset ovat vallanneet Puerton kaupungin. Semana Bávara on taas meneillään. Tänä vuonna en mene heitä kuuntelemaan, neljä aiempaa kertaa riittää. Olen jo oppinut: Ziki-zaki-ziki-zaki-hoi-hoi-hoi-hoi!

Semana Bávara

Tila

image

Eilen Puertossa vietettiin saksalaista olutjuhlaa, Fiesta de la Cervezaa, joka oli Semana Bavaran päätöstilaisuus. Saksalaiset viettivät juhlaa ilosesti juomalauluin ja tanssien. Suomalaiset juhlat taitavat olla yksitoikkoisempia. Zicke zacke zicke zacke – hoi hoi hoi!

Semana Bavara

Tila

semana bavara

Semana Bavara, baijerilainen olutviikko, on taas käynnistynyt Puertossa. Sitä vietetään nyt 40. kerran. Ohjelmassa on päivittäin esityksiä kaupungilla ja loppuhuipennukseksi lauantaina 31.8. Fiesta de la Cerveza Plaza de Europalla.

Semana Bávara

Tila

Tällä viikolla Puertossa vietetään Semana Bávaraa, saksalaisten perinteistä baijerilaista olutfestivaalia. Fiesta on lauantai-iltana Plaza de Europalla. Eilen illalla puhallinorkesteri Die Lustigen Egerländer soitti ilmaiskonsertin Plaza del Charcolla.