Berliinissä

ber

Kävelimme päivän Prenzlauerbergin kaupunginosassa, jossa hotellimme sijaitsee. Päivä kului vauvan ehdoilla, kävelimme, kun hän nukkui, syötöt ja vaipanvaihdot hoituivat baareissa ja ravintoloissa.
Kilometrejä kertyi askelmittariin 12. Kaikin puolin hyvä päivä oli.
Vaikka vältän mainostamista (tai ainakin itse valitsen kohteen, josta pidän), täytyy sanoa, että hotelli Oderberger on hyvä valinta. Persoonallinen vanha kylpylästä hotelliksi muutettu rakennus. Uima-allas on edelleen käytettävissä, myös muille kuin majoittujille. Ja aamiainen on niin runsas ja monipuolinen, että enpä ole muualla nähnyt moista, vaikka olenkin kohtalaisen paljon matkustanut.

Lyhyelle lomalle riittänee tutkia tämä kaupunginosa, joka miellyttää myös: paljon elämää, puistomaisuutta, monipuolinen tarjonta ruokapaikkoja, kansainvälinen tunnelma.

Sääkin suosi, kesäistä, mutta ei liian kuumaa, parikymmentä lämpöastetta.

2 thoughts on “Berliinissä

  1. Hotelli sijaitsee itäpuolella, siis ent. DDR-puolella. Tegeliltä lähdimme bussilla TXL pysäkille Invalidenstraße, jossa vaihdoimme ratikkaan M10. Pysäkki, jolla jäimme pois oli Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark. Se oli hotellin lähin pysäkki.
    Kannattaa käydä ?.
    T. Riitta

  2. Utelu: sijaitseeko tämä kehumasi hotelli ent DDR- vaiko BRD-puolella ? Onko lähellä julkinen kulkuyhteys Tegel-asemalle (lienee yhä käytetyin ennenkuin BER sitten joskus avaa…).
    terv.
    L&S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *