Bolas

bol

Pari kuukautta sitten tilasimme La Luzin rautakaupasta aitamuurin pylväisiin pallokoristeita. Kuukausi sitten ilmoittivat niiden saapuneen, mutta vasta eilen ehdimme ne hakea. Nyt on pallukat, muuri pitäisi saada korjattua valmiiksi. Tämä La Luzin rautakauppa sijaitsee siis La Luzissa, joka on La Montañetan yläpuolella rinteessä. Olemme hankkineet tästä rautakaupasta muitakin spesiaalijuttuja mm. kattotiiliä. Kauppa näyttää pieneltä, mutta siellä on paljon valikoimaa, myös tilauksesta. Varasto on toisella puolella kapeaa kaupan edestä kulkevaa jyrkkää katua.

Kävimme myös Nordic Shopissa Realejoksessa, tarkoitus oli ostaa silliä, mutta sitä ei siellä nyt ollut. Kauppias, puhelias tanskalais-kanarialainen mies kertoi tavaroiden maailmanlaajuisista kuljetusongelmista, hintojen noususta ja kehotti meitä hamstraamaan ruokakaupoista tuotteita, koska kohta tulee puutetta tuontitavaroista!

La Palmalla tilanne eilisestä ennallaan muuten, mutta tuulet ovat kääntyneet edullisemmaksi niin, että lentokenttä on taas toiminnassa ja ilman laatu on hieman parantunut.

Uusia koronainfektioita on nyt kaikilla saarilla yhteensä 116, joista Teneriffalla 47 sairastunutta.

Ja Gran Canarialle on taas viime yönä saapunut 93 henkilöä Afrikasta pienillä pateraveneellä viikon kestäneen merimatkan jälkeen.

2 thoughts on “Bolas

  1. Hyvä niin! Toivottavasti vaan korona ei taas laita ”kapuloita rattaisiin”.
    T. Riitta

  2. Laskin huvikseni Reina Sofian lentotiedoista, että Brittein saarilta tulee päivittäin jopa yli 30 lentoa, Suomestakin jo 3 päivässä. Kyllä matkailu avautuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *