Bollullo

bolu

Eilen iltapäivällä taivaalla lenteli melkoinen parvi lintuja, vai oliko sittenkään? Varjoliitelijöitä he olivat meren yllä, kymmenkunta kaikkiaan.

Kävimme ajelemassa kapeaa tietä Bollullon rantaan. Itse asiassa etsimme uusia portaita Playa de Los Patos -rannalle, mutta ainakin Bollullon ravintolan tarjoilijan mukaan sinne pääsee vain kävellen. Lieneekö näin?

Viikonloppuna Teneriffan pohjoiseen luvataan sateita.

Uutisista poimin tänään Vuelingin kabiinihenkilökunnan meneillään olevan lakon: yhtiö lupaa, että 90% lennoista toimii. Lakon on suunniteltu kestävän tammikuun loppuun saakka ja lakkopäiviä ovat perjantai, maanantai, sunnuntai ja juhlapäivät (festivos).

Espanjassa on ollut pitkään käsittelyssä ja oikeudessakin Caso Mascarillas. Suomessa sekoiltiin koronan alkaessa maskitilausten kanssa, mutta niin myös täällä. Miljoonan maskin tilaus maksettiin, hintana neljä miljoonaa, mutta kasvosuojat eivät koskaan saapuneet saarille. Syyllisiä etsitään.

Lontoossa järjestetään matkailumessut World Travel Market 7.-9. marraskuuta. Siellä on Kanarian turismia esittelemässä ja turisteja houkuttelemassa 250 henkilöä ja 130 yritystä saarilta.

4 thoughts on “Bollullo

 1. Hei, minulle kävi niin, että kun saavuin ensimmäistä kertaa Puerto de la Cruziin, siitä tuli heti lempipaikka. Orotavassa olen asunut myös muutaman vuoden, mutta Puerto on minulle edelleen numero yksi. Ja Puertossa vanhan kaupungin puoli on miellyttävämpi kuin ”turistipuoli”.
  Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni.
  T. Riitta

 2. Oi, ihanaa lämpöä vielä, vaikkakin ilmastonmuutos on huoestuttavaa. Jotenkin täällä rännän seassa tarpoessa ajatus Kanarian lämmöstä kuitenkin houkuttaa. Onneksi pääsemme sinne saarelle taas tammikuussa. Minulla oli tänään espanjan kurssi ja on ihanaa päästä kielikylpyyn ja opettelmaan puhumista autenttiseen ympäristöön. Meille sanottiin tunnilla, että Kanarian saarilla on oma murre, olikohan se nimeltään kanario..

  Jos matkustaisit ensimmäistä kertaa Puerto de la Cruzin alueelle, niin minne sinne hakeutuisit? Olemme olleet tähän asti Santa Cruzin lähistöllä, San Andresissa ja siellä päin. Uudet paikat kiinnostavat. Olemme miettineet myös Lanzarotella käymistä.

 3. Hei, lämpöä riittää meillä vielä. Ei enää yli 30˚, mutta muutama aste sen alle. Hyvin vielä tarkenee.?
  Joulunodotus ei ole vielä niin näkyvää kuin Suomessa. Ja täällähän odotetaan perinteisesti enemmän Itämaan tietäjiä, Los Reyes Magos, jotka saapuvat lahjoineen vasta loppiaisena.
  T. Riitta

 4. Viime viikon hellepäivät taitavat olla jo normalisoituneet? Joko saarella näkyy joulunodotus niin kuin täällä Suomessa: kaupoissa on jo paljon joulutuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *