Viikonlopun ajelua ja ajattelua

Oes

Ajelimme lauantaina mutkatietä Icod Alton, El Tanquen ja Santiago del Teiden kautta Gigantesin ohi ja Playa del Santiagoon. Kuuma sää helli meitä sielläkin. Gomera, joka yläkuvassa, näkyi kutsuvana: sinnekin olisi mukavaa tehdä taas reissu.

Reitillä kävimme tietysti näyttämässä matkakumppaneille Icodin kuulun lamppukaupan. Se on aina elämys. Eivät myyneet nukkekotilamppuja – kysyin – vaikka kaikkia muita lamppuja, varjostimia ja osia niihin heillä on yllättävän suuret valikoimat.

Uutisissa ilmastonmuutos puhuttaa.
COP 27, Sharm el-Sheikin ilmastokokous on meneillään. Viimeiset kahdeksan vuotta ovat olleet koko maailman mittakaavassa kuumimmat rekisteröidyt koko historiassa. Maastopalot, tulivuoret, ym luonnonilmiöt ovat huonontaneet ilman laatua. Entä sodat? Miksi siitä ei puhuta, kuinka paljon järjettömät pommitukset paitsi tappavat ihmisiä ja tuhoavat rakennuksia myös tekevät tuhoa ilmakehään? Ensimmäisenä, mielestäni, ne pitäisi lopettaa!

Lontoossa on nyt alkanut World Travel Market -matkailutapahtuma. Briteille mieluisin turistikohde on Kanariansaaret, sanottiin.

3 thoughts on “Viikonlopun ajelua ja ajattelua

  1. Hei, lamppukauppa on näkemisen arvoinen! Kun ajaa Puerton suunnasta Icodiin päin, kauppa on ennen liikenneympyrää, josta pääsee Icodiin tai El Tanqueen päin.
    T. Riitta

  2. Missä se Lamppu kauppa siellä on. Taitaa olla tutustumisen arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *