Cabalgata

reym

Eilinen loppiaiskulkue Orotavassa oli näyttävä, värikäs, äänekäs ja paljon erilaisia hahmoja oli mukana. Tietäjät saapuivat kameleilla ja liikkuivat liukkaasti karamelleja heitellen, siispä osasta kuvia tuli epätarkkoja. Mutta tunnelma oli satumainen. Olimme ensimmäistä kertaa tietäjiä katsomassa Orotavassa.

– Nyt on joulunajan fiestat vietetty, jäämme odottelemaan seuraavia: romeriat alkavat tammikuun lopulla ja helmikuun alussa käynnistyvät karnevaalit. Niin, täkäläiset elävät juhliakseen!

2 thoughts on “Cabalgata

  1. Karnevaalit ja kaiken maailman juhlat oli mukava Puertossa nähdä, mutta uusintakatsominen ei minua innosta. Mutta olen silti kateellinen kanarioille, haluaisin pitkälti olla heidänlaisensaan: kun majoituin yläkaupungilla hotellilla, niin illan pimentyessä perheet kokoontuivat pieneen katupuistoon viettämään aikaa keskenään, olettaisin aikuisten jutelleen ja juorunneen – ja lapset leikkivät. Melkeinpä olisi hyvä, että teeveet ja radiot ja tietokoneet olisivat toimimatta joka päivä tietyn kelloajan … Niin ja kyllä minäkin haluaisin elää juhliakseni! Mutta en mitenkään jaksaisi juhlia niin paljon kuin juhlia on – mutta sitä yhteisöllisyyttä arvostan.

  2. Jälleen kerran pääsemme sinne karnevaaliaikana, aina yhtä mukavaa, nauttia meille vieraasta karnevaaliajasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *