Coronasta taas

Pdlc

Espanjan mantereella on tehty coronan uusiutumisryppäiden takia eristämistoimenpiteitä mm. Kataloniassa ja Aragonissa. Kotona pysymistä suositellaan siellä ja ravintoloita ja baareja on taas suljettu ja kokoontumisia rajoitetaan.

Meillä saarilla tehostuu tästä päivästä lähtien mascarillojen käytön valvonta. Virustilanne ei ole vielä paha, joskin muutamia uusia tartuntoja on todettu. Viimeisen vuorokauden tietojen mukaan kaikilla Kanariansaarilla on yhteensä 81 aktiivia tautitapausta, joista 79 on kotihoidossa, kaksi sairaalassa ja yksi teholla.

Aion lähteä käymään Suomessa. Lapsenlasta ikävöin. Ehkä on parempi lähteä nyt, kun tilanne täällä on vielä rauhallinen ja kun ei tiedä, miten uudet tartunnat lisääntyvät: onko mahdollista, että tulee uusi ulkonaliikkumiskielto syksymmällä? Kukaan ei tiedä.

Suomessa aion ensin mennä suositeltuun kahden viikon karanteeniin, jonka saan viettää ystäväni pienessä kakkosmökissä maaseudulla. Parempi noudattaa ohjeita. Tulee itsellekin turvallisempi olo.

2 thoughts on “Coronasta taas

  1. Tervetuloa Suomeen? täällä on ainakin mielestäni turvallista, kun välttelee ihmismassoja ja käyttää tervettä järkeä. Itse en ainakaan halua matkustaa esim.junalla, menen omalla autolla, jos tarve vaatii. Vietä mukavia hetkiä perheen ja lapsen lapsen kanssa, se on sitä parhainta mitä tiedän. Kun kuljemme käyttäen järkeämme ja otamme muut huomioon, mitä muuta voimme enemmän tehdä. Kaipaan Teneriffalle, missä olen viettänyt monta niin ihanaa lomaa, toivossa on paras elää.

  2. Pidämme peukkuja, jotta Suomen matkasi onnistuu virusuhasta huolimatta.
    Kyllä tämä järkeväkin pelko alkaa viedä mielialaa alas, vaikka yrittää elää mahdollisimman ”normaalisti”. Nyt on vain niin, että tuntuu kuin näkymätön koronavirus vaanisi joka paikassa odottamassa – tuollainen todellinen uhka kun leijuu ilmassa liian pitkään, niin se aiheuttaa kaikenlaista harmia, myös terveydelle yleisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *