Cumple

cum

Kaksi tapahtumarikasta päivää on takana. Keskiviikkona menimme Garachicoon pikamatkalle yön yli syntymäpäiväni takia. Vietimme yön hienossa vanhassa hotellissa. Kuvat hotellin katosta, jossa on tyypillinen kanarialainen rakenne, sekä hotellihuoneen ikkunasta kaupungin keskusaukiolle.

Samana päivänä sain tekstiviestin koronarokotusajasta, siis yhden päivän varoitusajalla. Onneksi emme olleet kauempana. Eilen sitten sain yliopistosairaalassa AZ:n rokotteen. Täällä rokotetaan nyt 60-65 -vuotiaat tällä rokotteella, koska muista valmisteista on tällä hetkellä puutetta. Iäkkäämmät saavat odottaa. Rokotetta ei saa valita. Toisen annoksen saan kesäkuun alkupuolella.

Tänään ovat tulleet voimaan tiukennetut confinamiento-säännöt, voimassa 9.4. saakka. Vain kaksi henkilöä saa kokoontua, saarelta toiselle ei saa matkustaa ilman pätevää syytä ja negatiivista testiä. Turisteja saa tulla hotelleihin, mutta heiltäkin vaaditaan testi. Pääsiäinen on ollut perinteisesti vilkas turistiaika uskonnollisine tilaisuuksineen, mutta nyt ne on peruttu.
Vastuullisuutta viruksen torjumisessa vaaditaan.

Päivän refrán: ”Caras vemos, corazones no sabemos”, kasvot näemme, sydämistä emme tiedä.

4 thoughts on “Cumple

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *