Día normal

dia

Mitä te siellä Teneriffalla teette? Miten saatte aikanne kulumaan? Tätä kysytään aina, etenkin ne suomalaiset, jotka ovat käyneet vain turistimatkoilla ja joille siis Kanariansaaret merkitsevät hiekkarantaa, merta, palmuja ja turistibaareja.
Vastaus on tässä: Elelemme tavallista elämää. Esimerkiksi tänään kävin kaupassa, ajelin Titsalla Puertoon (1,15€/suunta), tulkkasin ystävää terveyskeskuksessa, vein kellon korjattavaksi (patteri loppu), kävimme lounaalla, nukuin siestan, valmistin ruokaa, katselin uutiset ja sitten aloin surffailla netissä.
En ole ollut rannalla näinä vuosina kuin muutaman kerran (en ole rantaihmisiä), enkä ole uinut monesti meressäkään, pelkään merivirtauksia, jotka täällä ovat vaarallisia.

Tämän päivityksen kuvissa haluan näyttää, kuinka meren väri vaihtelee päivittäin. Taiteilijaystäväni (huom! TP) kanssa olemme sinisestä monesti keskustelleet. Kuvat on otettu tänään ennen ja jälkeen siestan.

2 thoughts on “Día normal

  1. Juuri näin, Priitta! Kiitos kommentista ja nähdään taas! 🙂

  2. Nauroin ääneen kun luin tämän päivän blogisi. Tuohon samaan kysymykseen olen saanut vastata lukemattomia kertoja vaikka en vietä Puertossa kuin 5-6 kk vuodessa. Ihmisten mielikuva paikallisesta elämästä syntyy vain viikon / kahden loman perusteella. Arki on arkea joka paikassa, mutta erona on lämpö ja kaunis luonto, välittömät ihmiset, hyvä edullinen ruoka jne jne. jota näitä kaikkia me muuttolinnut haemme esim.Teneriffalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *