Jueves

Tila

jue

Mitä te teette siellä Teneriffalla?
Vietämme tavallista elämää. Tänään kävin ensimmäistä kertaa hammaslääkärillä, joka on tullut ehkä noin vuosi tai pari sitten pitämään vastaanottoa Puertoon. Täytyy testailla eri paikkoja, sillä hammaslääkärikontaktin pitäisi olla luotettava ja turvallinen, sillä hammashoidot eivät ole niitä miellyttävimpiä kokemuksia elämässä. Tämä oli aika hyvä, voin mennä uudestaankin tarvittaessa.

Kumppani korjasi sillä aikaa uima-altaan monitoimiventtilin ja vaihtoi filtterin hiekan. Nyt allas pulputtaa taas. Voisipa vaikka mennä uimaan.

Pihan bougainvilleat ovat nyt komeassa kukassa.

Día normal

Tila

dia

Mitä te siellä Teneriffalla teette? Miten saatte aikanne kulumaan? Tätä kysytään aina, etenkin ne suomalaiset, jotka ovat käyneet vain turistimatkoilla ja joille siis Kanariansaaret merkitsevät hiekkarantaa, merta, palmuja ja turistibaareja.
Vastaus on tässä: Elelemme tavallista elämää. Esimerkiksi tänään kävin kaupassa, ajelin Titsalla Puertoon (1,15€/suunta), tulkkasin ystävää terveyskeskuksessa, vein kellon korjattavaksi (patteri loppu), kävimme lounaalla, nukuin siestan, valmistin ruokaa, katselin uutiset ja sitten aloin surffailla netissä.
En ole ollut rannalla näinä vuosina kuin muutaman kerran (en ole rantaihmisiä), enkä ole uinut monesti meressäkään, pelkään merivirtauksia, jotka täällä ovat vaarallisia.

Tämän päivityksen kuvissa haluan näyttää, kuinka meren väri vaihtelee päivittäin. Taiteilijaystäväni (huom! TP) kanssa olemme sinisestä monesti keskustelleet. Kuvat on otettu tänään ennen ja jälkeen siestan.

Ystävänpäivää

Tila

Ystävänpäiväkakkukuva tulee tässä päivää myöhässä, koska eilen oli syntymäpäiväkiireitä. Täällä Teneriffalla 14.2. on día de los enamorados, rakastavaisten päivä.