Jueves

jue

Mitä te teette siellä Teneriffalla?
Vietämme tavallista elämää. Tänään kävin ensimmäistä kertaa hammaslääkärillä, joka on tullut ehkä noin vuosi tai pari sitten pitämään vastaanottoa Puertoon. Täytyy testailla eri paikkoja, sillä hammaslääkärikontaktin pitäisi olla luotettava ja turvallinen, sillä hammashoidot eivät ole niitä miellyttävimpiä kokemuksia elämässä. Tämä oli aika hyvä, voin mennä uudestaankin tarvittaessa.

Kumppani korjasi sillä aikaa uima-altaan monitoimiventtilin ja vaihtoi filtterin hiekan. Nyt allas pulputtaa taas. Voisipa vaikka mennä uimaan.

Pihan bougainvilleat ovat nyt komeassa kukassa.

2 thoughts on “Jueves

  1. Kuvasta päättelen samaa kuin edellinen vastaaja. Viime talvena Puertossa joskus parikymmentä vuotta sitten juurihoidettu hammas tulehtui pahasti. Tiesin jo aikoinaan sen olevan ongelmallinen. Pedersen selosti minulle tarkasti ongelman ja antoi valittavakseni kaksi vaihtoehtoa, joista toisen onnistumista hän ei taannut. Kustannuksista huolimatta valitsin sen, koska omat hampaat ovat tärkeät. Lääkityksestä huolimatta hammas jouduttiin kuitenkin poistamaan. Tarkistin netistä, että Hammaslääkäriseuran ja Duodecimin Käypä hoidon mukaisesti hammas hoidettiin ”by the book”. Hampaan poisto tapahtui täysin kivuttomasti.
    Tarvittaessa mennen hänen potilaakseen toistekin.

  2. Kuvasta päätellen sinua palveli tanskalainen hammaslääkäri.
    Pari vuotta sitten hän poisti minulta hampaan, eikä jäänyt huonoja muistoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *