Espanjaa etelään

esp

Eilinen oli taas ajopäivä ja kuten edellinenkin, paloalueita vältellen. Päätimme kiertää Madridin länsipuolelta ja tarpeeksi kaukaa, ettemme joudu suurkaupungin tungoksiin. Ajelimme pikkuteitä: silmänkantamattomiin viljelysmaita näimme. Myös muutamia paloalueita, onneksi jo sammuneita, joku vielä savuavakin, osui reitille. Tämän kesän palot ovat aiheuttaneet suurta tuhoa sekä Ranskassa että Espanjassa.

Eilen lämpötilat eivät nousseet yli +40 asteen, vaan pysyttelivät +35 asteen tuntumassa. Ajelimme Ciudad Realiin, jossa yövyimme viihtyisässä ja edullisessa Hotel Molinossa.
Vielä olisi jäljellä yksi ajopäivä kohti Huelvaa, jossa voisimme pysähtyä kahdeksi viimeiseksi yöksi ennen laivan lähtöä. Tai sitten yövymme jo Sevillassa, vielä emme ole asiaa päättäneet.

Tämä Suomi-Teneriffa -reitti on pelkkää matkustamista, sillä pitkät ajomatkat uuvuttavat niin, ettei illalla enää jaksa lähteä katselemaan yöpymispaikkakunnan elämää. – Eräs paluumatka Teneriffalle muutama vuosi sitten on jäänyt erilaisena mieleen: vietimme silloin kuukauden Andaluciassa ja kävimme myös Portugalin puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *